IN THE WOODSHED WORDT ER ONTWORPEN EN GEBOUWD. PRODUCTEN, INTERIEURS EN MEUBELS VAN HOUT, METAAL OF STEEN. SOMS STRAK, RAUW OF KLASSIEK, MAAR ALTIJD EIGENWIJS.

The Woodshed, de houtschuur. 
De schuur waar altijd weer iets verrassends gebouwd wordt. Want in een Woodshed maak je allerlei dingen, kun je creatief zijn, in een Woodshed ben je niet gebonden aan standaard methoden. De huidige Woodshed is niet meer het kleine schuurtje met alleen maar handgereedschap waar we in begonnen zijn, ondertussen hebben we een goed uitgeruste werkplaats in een mooi oud fabriekspand in Maastricht. Maar de filosofie die blijft dezelfde.

Wat maken we?
We zijn begonnen met meubels en vonden al snel onze weg naar de stand-, decor-, reclame- en interieur-bouw. We beginnen altijd met een blanco papier en kijken niet te veel naar “hoe ze dat normaal doen”, maar we trekken lekker ons eigen plan.

Ontwerpen
Heb je enkel een idee in je hoofd, of al een gedetailleerde tekening? We beginnen altijd weer aan de tekentafel. Eerst met papier en potlood en al snel met 3D-software zodat we realistische afbeeldingen kunnen visualiseren. Zo heb je al snel een beeld van wat we willen maken. Daarom zijn we het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij het ontwerpproces en kunnen we ook de maakbaarheid  in de gaten houden.

Bouwen
Het meeste doen we in The Woodshed. We hebben een ruime hout- en metaalwerkplaats waar we goed mee uit de voeten kunnen. Maar we hebben ook een groot netwerk van leveranciers en producenten waar we graag mee samenwerken.
Zoek je bouwers die interessante en goed doordachte dingen maken, dan moet je bij The Woodshed zijn!
Back to Top